Home

Toca: Maitosuklaavanukas, kaakaocrumble, minttujogurttisorbetti ja mansikkaa.

Irlantilainen Barry MacNamara vaimonsa Miran kanssa toi ensimmäisenä pohjoismaana Suomeen kansainvälisen Taste of-konseptin. Nelipäiväisessä tapahtumassa kesäkuisessa Helsingissä on mukana kymmenen ravintolaa, joista jokainen tarjoaa tapahtumassa alkuruoan, pääruoan, jälkiruoan ja nimikkoannoksen, joista vieraat saavat koota mieleisensä menun.

Tuttuja ravintoloita aiemmilta vuosilta ovat Pastor, Sinne, Ask, Bistro O mat ja Muru. Uusina tulokkaina nähdään Kolmon3n, Toca, tamperelainen Hella & Huone, uusi kasvisruokaan keskittynyt Grön ja tallinnalainen Ö, joka ensimmäisenä ravintolana saapuu festivaaleille Suomen ulkopuolelta. Luvassa on laaja läpileikkaus Helsingin ja sen lähiseutujen kiinnostavimmista ruokatrendeistä. Avajaispäivänä käydään myös perinteinen Suomi-Ruotsi-kokkimaaottelu.

Suurin osa annoksista maksaa 5 – 6 € / kpl. Ruoan seuraksi tapahtumasta löytyy tänä vuonna entistäkin laajempi valikoima viinejä, samppanjaa ja olutta. The Taste Wine Pavilion, House of Beers ja Aperol Bar vastaavat ruokajuomista ja Johan & Nyström kahveista.

Early bird -hintaiset liput ovat juuri tulleet myyntiin Taste Of Helsingin Facebook-sivuilla. Normaalihintaiset liput tulevat myyntiin Tikettiin 22. huhtikuuta klo 9:00.

Bistro O Mat: Haukiburgeri Vol.2

Taste Of Helsinki 16. – 19. kesäkuuta 2016 Kansalaistorin puistossa Töölönlahdella.

www.tasteofhelsinki.fi

Facebook: Taste of Helsinki

Instagram: @tasteofhelsinki

#tasteofhelsinki

Lisää Helsingin tapahtumia löydät täältä:

http://helyeah.visithelsinki.fi/