Home

Suomessa muun muassa Työterveyslaitos on julkaissut oman värityskirjansa lisäämään luovuutta ja keskittymiskykyä työpaikoilla. Nyt maamme eturivin muusikoista koostuva progeyhtye WÖYH! julkaisee ensimmäisen bändivärityskirjan Suomessa, ensimmäisten joukossa koko maailmassa.

WÖYH! julkaisee helmikuisen kiertueensa kunniaksi Kivi Sakset Paperi -nimisen ensimmäisen suomalaisen bändivärityskirjan. ”Kovakantisen opuksen sisältä löytyy värityskuvien lisäksi esimerkiksi kartta, irroitettava lautapeli, krypto, paperinaamioita ja upeita maalauksia. Oikeastaan kyseessä on matkaopas wöyhötyksen maailmaan!”, kuvailee yhtyeen laulaja-kitaristi, YUP-yhtyeestäkin tuttu Jussi Hyyrynen.

Ajatus julkaisusta syntyi kuvasta, jonka graafikko ja yhtyeen vannoutunut ihailija Laura Olli oli maalannut yhtyeen Dwzyrek-albumin innoittamana. Hyyrynen keksi idean värityskirjasta hyvin intuitiivisesti. ”Heräsin useana yönä vahvaan tunteeseen että tämä on tehtävä. Surrealistisvisuaalinen interaktio! Soitin Lauralle, joka väsäsi uskomattoman upean kirjan.”

varityskirja_woyh

Rajoitettu erikoispainos tulee myyntiin yhtyeen viralliseen verkkokauppaan sekä 3.2.2016 alkaville DW2YREK016-kiertueen keikoille. Myös kiertueella on luvassa perinteisestä live-keikasta poikkeavia yhdistelmiä. “Kiertue starttaa huikealla yhteisesiintymisellä Ulpu Dance Companyn kanssa Espoon Sellosalissa. Kimurantit koreografiat nivoutuvat saumattomasti wöyhöprogen koukkuisiin kuvioihin.” Hyyrynen lupailee.

DW2YREK016-kiertueen keikkapäivämäärät ovat:

ke 03.02. Espoo, Sellosali
to 04.02. Tampere, Klubi
pe 05.02. Joensuu, Kerubi
la 06.02. Lahti, Möysän Musaklubi
to 11.02. Oulu, 45 Special
pe 12.02. Kuopio, Henry´s Pub
la 13.02. Lappeenranta, Old Cock
pe 19.02. Valkeakoski, Linno
la 20.02. Helsinki, Tavastiaklubi
pe 26.02. Kouvola, House of Rock
la 27.02. Jyväskylä, Lutakko

WÖYH! on veljesten Jussi Hyyrysen (YUP) ja Antti Hyyrysen (Stam1na) vuonna 2011 perustama progeyhtye. Yhtyeen valokuvasi Aki-Pekka Sinikoski.