Home

Helsingin Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan kesäkahvila Kapusiini avattiin vappuna. Matka julkisen liikenteen pysäkeiltä ei ole pitkä, mutta ensikertalainen saattaa olla hiukan epävarma oikeasta reitistä sillä kaupungin byrokratian takia opasteita ei ole. Suunnistamalla kohti korkeita keltaisia rakennuksia löytää kuitenkin oikeaan paikkaan.

Kahvilassa on kaunis terassi ja valikoimassa paljon luomua sekä gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita. Arkisin tarjolla on vaihtuvia lounassalaatteja ja viikonloppuisin keitto- tai uuniperunalounas. Maanantaisin kahvila, kuten koko puutarha, on suljettu.

Kahvilasta voi tilata etukäteen tai paikan päällä odottaen piknikkorin puutarhassa nautittavaksi. Leikatuilla nurmikoilla oleskelu on sallittua, mutta kasveja tai niiden osia ei saa vahingoittaa tai poimia mukaansa.

Kesäkahvila Kapusiini
Kumpulan kasvitieteellinen puutarha, 
Jyrängöntie 2, Helsinki
Puhelin: kahvila 050-430 6765, opastukset 09-191 28855
Puutarhan ulkopuolella on parkkitilaa.
Hämeentietä kulkevilla 70- ja 700-sarjan busseilla, Mäkelänkatua kulkevilla 60- ja 600-sarjan busseilla sekä raitiovaunuilla 6 ja 8 pääsee kävelymatkan päähän kahvilasta.
Avoinna 1.5.–30.9. tiistaista sunnuntaihin klo 11-18, maanantaisin suljettu.
(Juhannuksena 20. – 22.6. suljettu)

http://www.luomus.fi/fi/kumpula
Kartta