Home

 

Ryhmänäyttely Sato – Skörd 

Gumbostrand Konst & Form 22. elokuuta – 28. syyskuuta 2014

 

Gumbostrand Konst & Form on Sipoon Gumbostrandiin avattu taidekeskus-galleria sekä kokous- ja tapahtumapaikka.

Taidekeskus toimii Hartwallin suvun omistamassa vanhassa, taidekeskuskäyttöön remontoidussa teollisuusrakennuksessa. Samoissa tiloissa toimii myös taidekeskuksen design- ja sisustustuotteiden myymälä sekä lähiruokaan erikoistunut oma bistro.

Näyttelyn yleisilme on ilmava ja valoisa, vaikka Katja Hagelstamin kuratoimassa juuri avatussa näyttelyssä on esillä yli sata teosta. Tekniikat vaihtelevat, samoin töiden koot. Pienet ja herkät työt asettuvat hyvin samaan tilaan suurten puuveistosten kanssa.

Gumbostrandiin pääsee autolla, veneellä tai vaikka pyöräillen. Pieni tie kiemurtelee maalaismaisemassa ja meren rannassa, joten jo matka sinne on elämys.

Sandra Kantanen

 Sandra Kantanen

 

Sato / Skörd – näyttelyn taiteilijat ovat: Kristina Riska, Renáta Jakowleff, Jouko Kärkkäinen, Outi Martikainen, Heini Riitahuhta, Inni Pärnänen, Sami Salomaa, Aino Favén, Kim Simonsson, Yasushi Koyama, Annele Valkama, Inka Kivalo, Janna Syvänoja, Jari Huhtala, Ville Tanttu, Bo Haglund, Nathalie Lahdenmäki, Sandra Kantanen, Axel Antas, Naoto Niidome, Kati Tuominen-Niittylä, Sasha Huber ja  Sanna Lehto (Konst & Formin Kuukauden nuori taiteilija).

Kati Tuominen-NiittyläKati Tuominen-Niittylä

 

 Otsikkokuvassa on Kim Simonssonin teos.

 

Sato – Skörd    Näyttely on avoinna 22. elokuuta – 28. syyskuuta 2014

Pe – la  klo 11–17
Su         klo 11–16

Taidekeskus-galleria Gumbostrand Konst & Form
Vainuddintie 72 – 28
01150 Söderkulla
puh. 050 554 3538
http://www.konstoform.fi